معرفی 7 غذای خوشمزه هندی از 7 ایالت خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - معرفی 7 غذای خوشمزه هندی از 7 ایالت ٢٤٠ ٠ توریسم آنلاین / آشپزی هندی شامل انواع مختلفی از غذاهای منطقه ای و سنتی بومی این سرزمین است.از جمله مواردی که بر آن تاثیر گذاشته اند عبارتند از : نوع خاک ،آب و هوا ، فرهنگ ، گروههای قومی ، اشغال و استعمار.بخش جدایی ناپذیر در غذاهای هندی استفاده از ادویه جات متنوع ، سبزیجات ، گیاهان مختلف و میوه هستند.عامل موثر دیگر بر غذاهای هندی مذهب و فرهنگ نیز بوده است و نمود تاریخی 8 هزار ساله از ارتباط فرهنگ های مختلف با شبه قاره هند و تجارت و نفوذ انگلیسی ها و پرتغالی ها است.در ادامه به چند استان در هند سر می زنیم و غذاهای معروفشان را مزه می کنیم:فولیهورا : ایالت آندرا پرادش شامل :برنج ، برگ کاری ، فلفل سبز ،زردچوبه ، بادام زمینی و گوشت.آمبوتیک یا ماهی کاری : ایالت گوا شامل: ماهی ،کاری ، پیاز، گشنیز ، زردچوبه ،فلفل و نارگیل.مرغ باروان پاساندا : ایالت اوتار پرادش شامل : سینه مرغ ، زنجبیل ، سیر ، فلفل زرد و زیره .کی چانتنی : ایالت اوتاراکند شامل :دانه بوداده همپ ، زیره و لیموروغن جوش : ایالت جامو و کشمیر شامل : گوشت ، ادویه تند ،گل میخک ، فلفل قرمز ، ماسالا ، هل ، فلفل سیاه که با برنج سرو می شود.آلپی ماهی کاری : ایالت کرالا شامل : ماهی طبخ شده با نارگیل ، فلفل ،زردچوبه، انبه و گوجه که داغ و با برنج سرو می شود. خوراک نخود ایالت: پنجاب شامل : نخود ، پیاز ، گوجه ریز شده ، سیر ، دانه گندم ، فلفل ، زنجبیل ، پودر انبه خشک شده ، گارام ماسالا. سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴:۰۶ ۲۸ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/208072/