آریا بانو

آخرين مطالب

از ماجرای قطع انگشت دست یک نوزاد تا واکنش تاکسی‌های اینترنتی به دستورالعمل جدید اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - واکنش تاکسی‌های اینترنتی به دستورالعمل نظارتی جدید،ماجرای قطع انگشت دست یک نوزاد در بیمارستان شهریار،هشدار متخصصان انگلیسی درباره برخی کرم‌های روشن‌کننده،هشدار وزارت بهداشت درباره هورمون‌های رشد خارجی و ایجاد ممنوعیت‌های جدید برای واگذاری مراتع از مهمترین و پربازدیدترین اخبار اجتماعی ایسنا در هشتمین روز از مهرماه هستند.

اداره اخبار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) امروز (8 مهر) 40 خبر، مصاحبه و گزارش را تا این لحظه روی خروجی خود منتشر کرده است که مهمترین آن‌ها به همراه لینک در زیر آمده و با کلیک روی هر تیتر، متن کامل خبر قابل دسترسی است:
واکنش تاکسی‌های اینترنتی به دستورالعمل نظارتی جدید
مسافربرهای اینترنتی در تهران همانند بسیاری از شهرهای جهان به‌سرعت از گوشی‌های تلفن‌همراه به خیابان‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی راه باز کردند و مورد استقبال شهروندان قرار گرفتند اما واقعیت آن است که در همه سال‌های فعالیت همواره دغدغه‌هایی درباره نحوه فعالیت و نظارت و ... درباره این شرکت‌های اینترنتی مطرح بوده، دغدغه‌ای که در نهایت به تدوین و ابلاغ دستورالعملی برای نخستین بار منجر شد. با اینکه تفاهم فی مابین شهرداری‌ها ، وزارت کشور و کسب وکارهای اینترنتی یک حرکت رو به جلو و موفق است و به گفته سلمان سامانی - معاون هماهنگی وزارت کشور- دستورالعمل پس از مذاکرات گسترده و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد توسط وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تاکسی‌های آنلاین و شهرداری‌ها تهیه و تدوین شده است اما شرکت‌های مسافربرهای اینترنتی به عنوان مجری ، دیدگاه‌هایی دارند.
چرا تاکسی‌های اینترنتی باید 2 درصد هزینه سفر به شهرداری‌ها بپردازند؟
مرتضی ضامنی - مدیرعامل اتحادیه‌ تاکسیرانی‌های شهری کشور - ضمن تشریح جزییات دستورالعمل نظارت بر مسافربرهای اینترنتی، به عوارضی که این مسافربرهای اینترنتی باید به شهرداری بپردازند اشاره کرد و گفت: بنا بر دستورالعمل نظارت بر مسافربرهای اینترنتی، شرکت‌ها ملزم شدند که دو درصد از هزینه‌ سفر را به شهرداری‌ها تحت عنوان بهای خدمات بپردازند. در حقیقت این عوارض به دلیل استفاده از زیر ساخت‌های شهری است.
هشدار وزارت بهداشت درباره هورمون‌های رشد خارجی
دکتر غلام‌حسین مهرعلیان - مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو - با اشاره به اینکه تولیدات داخلی هورمون‌های رشد کفاف بازار را می‌دهد، در عین حال نسبت به موارد خارجی و قاچاق این هورمون‌ها هشدار داد و گفت: مصرف هورمون‌های رشدی که از مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شوند، به‌شدت خطرناک است و گزارش‌های متعددی داشتیم که مصرف این هورمون‌ها می‌تواند عوارض بسیار خطرناکی در پی داشته باشد.
آسیب‌شناسی انجمن پزشکان عمومی از حواشی نصب کارتخوان در مطب‌ها
عباس کامیابی - رییس انجمن پزشکان عمومی - ضمن آسیب‌شناسی موضوع تصویب نصب کارتخوان در مطب پزشکان و نحوه اجرای آن، انتقاداتی را مطرح کرد و با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی، نماینده کل ملت است و هرگونه تصمیمی ضمن رعایت مصالح نظام باید مبتنی بر عدالت و جامعیت و قابلیت اجرای قانون باشد، گفت: متاسفانه چند اتفاق عجیب در مسیر تصویب قانون نصب کارتخوان رخ داد که تعجب‌آور بود. میزان درآمد جامعه پزشکی و سایر آماری که ارائه شد کاملا اشتباه و غیرقابل باور بود و حرف‌های غیرکارشناسی و غیرمستدل در سطح مجلس و صدا و سیما به‌قدری با واقعیت منافات داشت که آمار و ارقام واقعی مجالی برای به گوش رسیدن نیافت.
زمان پرداخت معوقات مستمری مددجویان / بهترین زمان تشخیص مشکلات شنوایی
وحید قبادی دانا - رئیس سازمان بهزیستی کشور - با اشاره به اینکه افزایش ٢٠ درصدی مستمری مددجویان در شهریورماه پرداخت شده است، درباره معوقه ماه‌های گذشته گفت: به محض تامین اعتبار لازم برای پرداخت این معوقات از سوی دولت ظرف ٢4 ساعت این معوقه در حساب مددجویان قرار می‌گیرد.
سنددار شدن بیش از2000 ملک آموزش و پرورش/ نیمی از املاک به نام‌مان نیست
حجت‌الاسلام تیمور علی عسگری - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش - با اشاره به ساماندهی املاک آموزش و پرورش و تلاش برای سنددار کردن بیش از 2000 ملک متعلق به آموزش و پرورش که در اختیار دیگر نهادهاست، اظهارکرد: قانون معافیت از پرداخت هزینه‌های ثبتی نیز اجرایی شده است و پیش‌بینی می‌شود از این محل 400 میلیارد تومان صرفه‌جویی داشته باشیم.
ایجاد ممنوعیت‌های جدید برای واگذاری مراتع
ترحم بهزاد - مدیرکل دفتر فنی مرتع سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری - از ایجاد ممنوعیت‌هایی برای واگذاری مراتع جهت احداث کارخانه، معدن‌کاوی و سایر فعالیت‌های اقتصادی خبر داد و گفت: این ممنوعیت‌ها در قالب بخشنامه به‌زودی به استان‌ها ابلاغ می‌شود.
افزایش خسارت آتش‌سوزی جنگل‌ها در پی عدم تخصیص بالگرد
سرهنگ علی عباس‌نژاد - فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری - ضمن اشاره به اینکه خسارت آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع طی تابستان امسال نسبت به سال قبل افزایش یافت، گفت: متاسفانه امسال سازمان جنگل‌ها به دلیل عدم تخصیص بالگرد امکان اطفای حریق به‌صورت هوایی را نداشت و به همین دلیل عملیات اطفا در نقاط صعب‌العبور طول می‌کشید.
سلامت روان آتش‌نشانان فراموش نشود
دکتر ناصر قاسم‌زاد - روانشناس -اظهار کرد: در مدیریت شغلی بحثی با عنوان استرس شغلی وجود دارد و معمولا از این مشاغل به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور یاد می‌شود که شغل آتش‌نشان‌ها نیز یکی از این موارد است و بر اساس معیارهایی که سازمان‌های جهانی بهداشت، از بهداشت روانی و جسمانی کارکنان مشاغل سخت ارائه می‌کنند، کشورها باید پروتکل‌های خاصی را در ارتباط با این مشاغل رعایت کنند.
ارائه‌ کارت موقت زیارتی به زائران اربعین
سردار حسین اشتری - فرمانده نیروی انتظامی کشور- از ارائه کارت موقت زیارتی به زائران خبر داد.
به گزارش ایسنا، پنج خبر پر بازدید سرویس اجتماعی ایسنا به شرح زیر است:
واکنش تاکسی‌های اینترنتی به دستورالعمل نظارتی جدید
ماجرای قطع انگشت دست یک نوزاد در بیمارستان شهریار
هشدار متخصصان انگلیسی درباره برخی کرم‌های روشن‌کننده
هشدار وزارت بهداشت درباره هورمون‌های رشد خارجی
ایجاد ممنوعیت‌های جدید برای واگذاری مراتع
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/207521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟