کوکوی گردو و بادام زمینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکوی گردو و بادام زمینی
١٥٩
٠
ستاره / این کوکو نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت بوده که ماده اصلی آن سیب زمینی است و با پنیر، سبزیهای معطر، ادویه، بادام زمینی و گردو طعمدار شده است.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده 100 گرم
گردو 100 گرم
بادام زمینی 100 گرم
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
سیر له شده 1 حبه
قارچ خرد شده 50 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری از هر کدام
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا و پنیر پارمزان از هر کدام 60 گرم
گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1/2 قاشق غذاخوری
شکر 1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه
کف یک قالب مخصوص فر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
سیب زمینی را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و سپس با مقداری آب و نمک به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا پخته و نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و بکوبید تا له شود.
گردو و بادام هندی را در غذاساز میکس کنید تا خرد شوند.
گردو و بادام هندی خرد شده را به پیاز، سیر و قارچ اضافه کرده و به مدت 7-5 دقیقه در کره تفت دهید.
سپس سبزی و ادویه را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مواد خنک شوند. حال تخم مرغ هم زده، پنیرها و سیب زمینی له شده را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
مخلوط را در قالبی که قبلا آماده کردید، ریخته و با دست روی مخلوط را محکم فشار دهید.
قالب را در فری که قبلا روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کردهاید، قرار داده و 1 ساعت صبر کنید تا کوکو بپزد.
گوجه فرنگی خرد شده، سرکه، رب گوجه و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
پس از نرم شدن گوجه فرنگی، با پشت قاشق آن را له کنید یا پس از سرد شدن سس، آن را در غذاساز میکس کنید تا یکدست شود.
پس از پختن کوکو آن را از فر خارج کرده، برش بزنید، در ظرف سرو بچینید و با سس گوجه فرنگی و نان میل کنید.
-
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۴:۲۸
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/206414/