غذای اصلی/ دستور تهیه جواهر پلو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ دستور تهیه جواهر پلو
١٣٢
٠
خراسان / چی لازم دارم:
برنج 5 پیمانه، فیله مرغ 500 گرم، کره 150گرم، پوست پرتقال خلال و شیرین شده 2 پیمانه، خلال پسته و بادام یک پیمانه، زرشک یک دوم پیمانه، زعفران دم کرده 2 قاشق چای خوری، پیاز یک عدد، شکر یک قاشق چای خوری، جوهر لیمو، روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم.
چطور بپزم:
برنج را دم و پیازها را در کره نیمه سرخ می کنیم و فیله مرغ را با ادویه تفت می دهیم و با کمی آب می پزیم.زرشک را با شکر تفت می دهیم، سپس زعفران دم کرده را می افزاییم.
به ازای یک پیمانه خلال پرتقال یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، زمانی که جوشید خلالها را می افزاییم تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.در آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای آن می گذاریم و با خلالها و زرشک تزیین میکنیم.
-
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴:۱۹
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/206320/