غذای اصلی/ دستور تهیه آجیل پلو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ دستور تهیه آجیل پلو
٥٧
٠
جام جم / چی لازم دارم:
برنج معطر ایرانی: نیم کیلو / مرغ بدون استخوان: نیم کیلو / برگه زردآلو: 200 گرم / برگه قیسی: 200 گرم / خلال بادام: 200 گرم / خلال پسته: 200 گرم / زرشک: 200 گرم / پیاز متوسط: 2 عدد / زعفران دمکرده: 5 قاشق غذاخوری / کره، نمک و ادویه: به میزان لازم
چطور بپزم:
برنج را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس آبکش کرده و کنار میگذاریم. برگههای زردآلو را شسته و در ظرفی حاوی آب خیس میکنیم. زرشک را شسته و درآبکش میریزیم تا آب اضافهاش گرفته شود. قیسی را هم شسته، از وسط نصف کرده و در کمی آب خیس میکنیم. دریک تابه مناسب مقداری کره و زعفران دمکرده ریخته و بعد از کمی گرم شدن قیسی را آبکش کرده، در تابه ریخته و خوب تفت میدهیم. یک پیاز را پوست کنده و در کمی روغن سرخ میکنیم. زردآلوها را آبکش کرده و به پیازداغ اضافه کرده و تفت میدهیم. پیاز دیگر را خرد کرده و با کمی کره و زعفران تفت میدهیم. مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کرده و میشوییم و همراه با نمک و ادویه به پیاز اضافه کرده و پخته و در نهایت سرخ میکنیم. در قابلمهای مناسب ته دیگ دلخواه را گذاشته و لایهبهلایه برنج، مخلوط برگه زردآلو، قیسی، خلال بادام، خلال پسته و زرشک را میریزیم تا مواد و برنج تمام شود. سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا برنج دم بکشد. وقتی برنج آماده شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با تکههای مرغ سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم.
-
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳:۲۸
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/206272/