شیرینی ها/ طرز تهیه کوکی بای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی ها/ طرز تهیه کوکی بای
٢٠١
٠
کوک مستر / کوکی بای بافتش بسیار نرم هست طوری که می شود گفت داخلش بافتی مشابه کیک دارد و طرز تهیه اش هم بسیار ساده است و تقریبا هر کسی می تواند آن را درست کند.
چی لازم دارم:
آرد سفید قنادی 210 گرم (تقریبا یک و سه چهارم پیمانه) + یک قاشق غذاخوری
پودر شکر 100 گرم (حدودا 3/4پیمانه)
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
پودرکاکائو 1 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکلات چیپسی به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
برای درست کردن کوکی بای ابتدا پودر شکر و وانیل و کره رو با دور تند همزن حدود سه دقیقه هم میزنیم سپس تخم مرغ و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و با هم ترکیب می کنیم و الک می نماییم (آن یک قاشق اضافه را نگه دارید ) بعد مخلوط آرد و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید دقت کنید به هیچ عنوان با دست ورز ندهید . اکنون خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید به یکی آن یک قاشق آردی که گفته بودم و اضافه کنید و با لیسک هم بزنید به یکی دیگر هم پودر کاکائو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .خمیر را تو یخچال بگذارید و یک ساعت استراحت بدهید . بعد این زمان فرتان را روشن کنید تا گرم شود روی دمای 180 بگذارید . کف سینی کاغذ روغنی بگذارید ( من دیدم کاغذ روغنی ندارم کاغذ سفید معمولی گذاشتم چربشم نکردم ) . بعد از خمیر گوله های کوچک بردارید و تو دست تان باز کنید و بینش شکلات چیپسی بگذارید و خمیر و جمع کنید و کنار هم بگذارید و با دست تان حالت بدهید . بعد سینی را انتقال بدهید به فر حدود بیست دقیقه بماند تا زیرش طلایی بشود.
روش بدون فر
یک قابلمه بزرگ برداریددرونش یک سه پایه بگذارید روی سه پایه سینی بگذارید و کف سینی کاغذ روغنی قرار داده و با فاصله بچینید ؛ دمکنی و شعله پخش کن بگذارید و با حرارت کم در حد دم کردن برنج به مدت 40_35دقیقه قرار بدهید تا بپزد.تو تابه دو طرفه هم حتما واشر و جدا کنید کف تابه هم دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و شعله پخش کن را هم روی حرارت بگذارید.
امیدوارم کوکی بای را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
-
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۵:۴۹
-
۱۰۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/204756/