آریا بانو

آخرين مطالب

بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا چیست؟ خانه داري

بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا چیست؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا چیست؟
k ١.٥
٠
ستاره / گوشت چرخ کرده به دلیل نرم بودن و انعطاف‌پذیری بالایی که دارد در آشپزی از محبوبیت بالایی برخوردار است و از آنجا که در مدت زمان کوتاهی پخته می‌شود، برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مناسب است. همچنین در طب سنتی استفاده از گوشت چرخ کرده به دلیل هضم راحت‌تر نسبت به گوشت تکه‌ای بسیار توصیه شده است. از این نوع گوشت در پخت غذاهای بسیاری نظیر اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، رولت گوشت چرخ کرده و یا پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود. گوشت چرخ کرده را می‌توان با در نظر گرفتن نوع کاربرد آن، از قسمت‌های مختلف بدن دام و با نسبت‌های متنوعی از گوشت و چربی یا گوشت گوسفندی و گوساله تهیه کرد. از این‌رو ما در این مطلب بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده با چربی
هرچه گوشت چرخ کرده، چربی کمتری داشته باشد رنگ قرمزتری دارد و همچنین زمان پخت آن نیز بیشتر است، در حالیکه گوشت چرخ کرده با چربی بیشتر، کمرنگ‌تر بوده و سریع‌تر می‌پزد؛ بنابراین انتخاب ترکیبی مناسب از گوشت و چربی برای چرخ کردن، بسیار مهم است و باید میزان گوشت و چربی به اندازه‌ای باشد که گوشت چرخ کرده نه زیاد چرب باشد و نه زیاد خشک. اما بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده، نسبت 2 به 1 از گوشت و چربی است، یعنی هر 1200 گرم گوشت چرخ کرده، بهتر است ترکیبی از 800 گرم گوشت و 400 گرم چربی باشد.
ترکیب گوشت گوساله با چربی
هر چند گوشت گوساله دارای طبیعتی سرد بوده و باعث افزایش سودا در بدن می‌شود، اما بوی گوشت گوسفندی به مزاج برخی از افراد خوش نمی‌آید و ترجیح می‌دهند از گوشت گوساله استفاده کنند. به علاوه گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفندی ارزان‌تر بوده و چون بدون استخوان و چربی به فروش می‌رسد، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است. با این حال به این دلیل که گوشت گوساله بسیار خشک بوده و بسیاری از افراد از ترکیب آن با چربی به نسبت 2 به 1 ترکیبی از گوشت چرخ کرده را درست می‌کنند که به دلیل داشتن چربی زیاد سرد نیست، ارزان قیمت تر است و بوی زیادی نمی‌دهد.
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله
گوشت گوساله معمولا برای چرخ کردن ایده‌آل است، البته به شرط اینکه با قسمت‌های چرب گوشت گوسفندی ترکیب شود تا چربی گوشت، تامین شده و بافت خشکی نداشته باشد. بهترین قسمت لاشه گوساله و گوسفند برای چرخ کردن، دم سینه و قلوه‌گاه (flank+plate+brisket) است که سفت‌ترین قطعه لاشه بوده و مخلوط چرخ کرده (گوساله با گوسفند) آن برای تهیه کباب کوبیده بکار می‌رود.
نکته: برای تهیه یک گوشت چرخ کرده مناسب و کم چربی، برای کباب کوبیده بهتر است که قلوه‌گاه و دم سینه گوسفند خیلی چرب را با گوشت گوساله دوبار چرخ کنید.
بهترین نسبت گوشت گوساله و گوسفند برای چرخ کردن
بهترین نسبت ترکیب این دو گوشت برای چرخ کردن، 55 درصد (گوساله) به 45 درصد (گوسفندی) است؛ یعنی بهتر است از هر 100 کیلوگرم گوشت چرخ کرده، 55 کیلوگرم گوشت قلوه‌گاه گوساله با 45 کیلوگرم گوشت قلوه‌گاه گوسفندی مخلوط شود.
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده مرغ و چربی
از دیگر ترکیب‌های گوشت چرخ کرده که معمولا برای تهیه کوبیده مرغ با زعفران بکار می‌رود، ترکیب چربی گوسفندی و گوشت چرخ کرده سینه مرغ است که به نسبت 2 به 3 به کار می‌رود؛ یعنی برای تهیه 50 کیلوگرم گوشت چرخ کرده از 20 کیلوگرم چربی و 30 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان استفاده می‌شود. این ترکیب گوشت چرخ کرده نیز به دلیل قیمت مناسب مرغ و چربی، از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.
سخن آخر
شاید انتخاب بهترین ترکیب برای گوشت چرخ کرده کمی مشکل باشد و خیلی از افراد ترجیح دهند آن را به فروشگاهی که از آن خرید می‌کنند بسپارند، اما برای افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند، توجه به این معیار‌ها می‌تواند کمک کننده باشد. شما چه ترکیبی را برای گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید؟ لطفا تجربیات و نظرات خود را از طریق بخش ارسال نظر با دیگران به اشتراک بگذارید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی