آریا بانو

آخرين مطالب

6 نشانه که می‌گویند باید از کار خود استعفا دهید گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو - 6 نشانه که می‌گویند باید از کار خود استعفا دهید
٩٠
٠
روزیاتو / ترک کردن کاری که مدت‌های زیادی به آن مشغول بوده‌اید بسیار ترسناک به نظر می‌رسد اما اگر نشانه‌هایی که در زیر نوشته‌ایم را در شغل و محل کار خود می‌بینید یعنی زمانش رسیده که استعفا دهید.
بسیاری از مردم در سراسر جهان به صورت فعال یا غیرفعال همیشه بدنبال مشاغل بهتر هستند. اما چه زمانی می‌توان مطمئن بود که زمان رفتن فرارسیده و باید با قطعیت از شغل کنونی خود استعفا داد؟
«جیل گوگینو پانته»، مدیر مرکز خدمات مشاغل در دانشگاه دِلوِر در این رابطه گفته: «استعفا دادن و جست‌وجوی کار جدید به واقع کار دلهره‌آوری است. کمتر کسی را در دنیا پیدا می‌کنید که از تغییرات بزرگ استقبال می‌کند. به همین خاطر است که اغلب افراد به یک دلیل قانع‌کننده یا یک محرک برای استعفا دادن نیاز دارند، از موقعیت بهتر شغل جدید گرفته تا مشکلات سلامتی یا اجبار از طرف مدیر برای ترک محل کار.»
او همچنین افزوده: «نشانه‌های واضحی برای تشخیص این موضوع وجود دارد که آیا شما فقط در حال یک رویاپردازیِ بدون پشتوانه منطق هستید یا واقعا زمان ترک کار فرارسیده است.»
6 نشانه‌ای که می‌توانید با استناد به آنها با خیال راحت استعفای خود را برای مدیرتان ایمیل کنید به شرح زیر است. با آخرین خبر همراه باشید.
1- صبح‌ها دوست ندارید از رختخواب بیرون بیایید
با اینکه ممکن است در فواصل زمانی مختلف برای همه پیش بیاید که حوصله سرکار رفتن نداشته باشند، اما اگر این اتفاق هر روز روی می‌دهد و شما هر روز که چشم‌های خود را باز می‌کنید از اینکه مجبورید به محل کارتان بروید ناراحت هستید و احساس بدبختی دارید یعنی این وسط یک مشکل بزرگی وجود دارد.
«هولی کپلان»، مربی مشاغل و نویسنده کتابی با عنوان «راهنمای دختران برای در امان ماندن از دنیای کاری مردانه» در این رابطه گفته: «اگر از نظر فکری و روحی با کارهایی که در زندگی انجام می‌دهید موافق نیستید، تعلل نکنید و هر چه سریع‌تر تغییرات لازم را انجام دهید.»
او افزوده: «ماندن در نقشی که آن را قابل توجه و ارزشمند نمی‌دانید، روی ارزش‌های شخصی شما تاثیر خواهد گذاشت و شک نکنید که مدیر نیز متوجه این بی‌انگیزه بودن خواهد شد. هر زمان که احساس کردید این بی‌حوصله بودن و عدم پیشرفت باعث در جا زدن شما است، وقتش رسیده که آن شغل را ترک کنید.»
2- روابط افراد در محل کار مسموم و آزاردهنده است
بر اساس آمار رسمی، تقریبا یک‌سوم افرادی که از شغل خود استعفا می‌دهند دلیل آن را رفتار بد مدیر یا سرپرست خود اعلام می‌کنند.
روابط افراد مختلف در محل کار از مدیر و سردبیر گرفته تا همکاران و کسانی که به هر طریقی با آنها در تماس کاری هستید تعیین‌کننده این است که آیا زمان استعفا فرارسیده یا خیر.
«گوگینه پانته» در این مورد گفته: «اگر عمده روابط همکاران شما مسموم، ناکارآمد و حتی تهدیدکننده است باید بدانید که زمان استعفا دادن فرارسیده است.» او می‌افزاید: «همیشه یک نفر در محل کار هست که آدم نتواند با او کنار بیاید، یا حتی بیشتر از یک نفر. اما اگر وقتی به خانه می‌روید همچنان استرس کار و رفتار همکاران شما را آزار می‌دهد و این امر مانع از لذت بردن شما از زندگی می‌شود، بهتر است به ترک شغل کنونی خود عمیق‌تر و جدی‌تر فکر کنید.»
3- شما علاقه خود به شغلتان را از دست داده‌اید
اگر بدنبال یادگیری مهارت جدید نیستید، یا در شغل کنونی خود فقط مجموعه‌ای از کارهای همیشگی را انجام می‌دهید و لازم نیست به کسی توضیح دهید که چه کاری انجام می‌دهید شاید بهتر باشد به شغل جدیدی فکر کنید.
این مساله اگر برطرف نشود در طولانی‌مدت می‌تواند دو لطمه بسیار جدی به شغل شما وارد کند.
یک، احتمال اینکه بتوانید در کمپانی‌های دیگر استخدام شوید کاهش خواهد یافت. اگر یک زمان از شغل خود اخراج شوید، در صورتی که مهارت تازه‌ای نداشته باشید و دانش شما به‌روز نباشد و هر چه بلد هستید به شغل کنونی‌تان مربوط باشد، احتمال اینکه بتوانید در شرکت‌های معتبر استخدام شوید بسیار اندک خواهد بود.
همچنین ممکن است تصور شود که خلاقیت، انگیزه و چابکی لازم برای یادگیری مهارت‌ها و تکنیک‌های جدید را ندارید. این موقعیت مثل این است که درون یک تانکر بدون هوا گرفتار شده‌اید.
«دنارو» در این رابطه توصیه می‌کند: «از خودتان بپرسید چه عاملی می‌تواند انگیزه لازم را به من بدهد تا هر روز صبح با اشتیاق سرکار بروم؟ همیشه دوست داشتم چه کاری انجام دهم اما همیشه از انجام آن هراس داشتم؟ سپس به سراغ همان کار بروید.»
4- به اندازه کافی به رسمیت شناخته نمی‌شوید و قدرتان را نمی‌دانند
«سوزان کوزمارسکی»، بیناین‌گذار و مشاور موسسه Kuczmarski Innovation و نویسنده کتابی با عنوان «بالا کشیدن مردم: قدرت شناخت و درک» در این رابطه بیان داشته: «مدیرانی که فقط به یک تشویق کلی همچون «کارت خوب بود!» یا «آفرین» بسنده می‌کنند فضای کار را به سمتی می‌برند که رشد و پیشرفت در آن دشوار خواهد بود»
سوزان می‌افزاید: «وقتی پس از انجام یک کار ارزشمند فقط با یک تشکر خشک و خالی مواجه می‌شوید نمی‌توانید اعتمادبه‌نفس لازم را بسازید و در شغل خود پیشرفت کنید. اما آیا این دلیل کافی برای استعفا دادن است؟ قطعا بله! اگر قصد دارید پیشرفت کنید و خلاقیت و عملکرد در مسیرِ حرفه‌ای بودن پیش بروید بهترین کار ترک محل کاری است که ارزشی برای شما قایل نیستند. یک روز کاری بسیار طولانی‌تر از آن است که بخواهید به حس بی‌ارزش بودن آن را سپری کنید.»
تحسین، تقدیر و توجه شخصی به افراد در محل کار سبب ساخته شدن این فرهنگ می‌شود که «کیفیت» برای رشد حرفه‌ای در محل کار ضروری و لازم است و همه می‌آموزند که با بهبود کیفیت کاری خود می‌توانند رشد، عملکرد و بازدهی بسیار بهتری داشته باشند.
سوزان معتقد است: «همه ما نیاز داریم بشنویم چه کاری را درست انجام داده‌ایم و دلیلش را نیز با جزئیات به ما بگویند.»
به طور مثال، به جای شنیدن این جمله: «سخنرانی تو عالی بود»، یک مدیر باید بگوید: «تو یک موضوع بسیار پیچیده را به ساده‌ترین شکلی که می‌شد برای ما توصیف کردی و این باعث شد تا درک درستی نسبت به آن داشته باشیم. بعد از توضیحات تو احساس امیدواری بیشتری در ما ایجاد شد و حالا می‌دانیم که قدم بعدی برای پیشرفت پروژه‌مان چیست. بعلاوه، تو خیلی جالب و قدرتمند از شوخ‌طبعی و مزاح در سخنرانیت استفاده کردی.»
این جمله‌های سراسر امیدوارکننده و انرژی‌بخش سبب می‌شود تا فرد احساس اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشد و برای حفظ این حس خوب دایما در حال یادگیری و انجام بهینه کارهایش باشد. یک چرخه‌ی ارزشمند که برای هر دو طرف ماجرا (مدیر و نیروی کار) سود بدنبال دارد.
5- اگر نیروهای کار شرکت دایما در حال عوض شدن هستند
بدون شک هیچ کارمندی دوست ندارد مدام محل کار خود را عوض کند. اما این در صورتی است که فرد مطمئن باشد جایی که مشغول کار است گزینه مناسب و درست است. اگر نیروهای کار شرکتی چپ و راست در حال عوض شدن باشند یعنی یک مشکل سیتماتیک در آن سازمان وجود دارد. چه‌بسا فرد در این شرایط احساس خطر خواهد کرد و فرار را بر قرار ترجیح خواهد داد.
بسیاری از افراد معتقدند عواملی که می‌تواند مانع از استعفای آنها شود میزان وفاداری تیم آنها، مدیر، همکاران و در آخر خود شرکت است.
یعنی یک مدیر خوب و کارآمد می‌تواند با ایجاد تعادل در فضای کار از استعفای نیروهای خود جلوگیری کند. اما این عوامل هیچ‌کدام وجود نداشته باشند بیشتر افراد ترجیح می‌دهند سراغ شغل دیگری بروند.
6- وظایف کاری شما کم‌اهمیت و بی‌ارزش شده است
اگر احساس می‌کنید که کاری که شما و تیم شما انجام می‌دهند بی‌ارزش شده و به حاشیه رانده شده است، شک نکنید که زمان استعفا دادن فرارسیده است.
وقتی متوجه می‌شوید همین کاری که انجام می‌دهید در کمپانی‌های دیگر بسیار ارزشمند است اما در محل کار کنونی کاملا نادیده گرفته می‌شوید و مدیر برای هیچ‌کدام از کارهایتان ارزشی قایل نیست باید بدانید که ماندن در چنین فضایی فقط فرسایش روحی و ذهنی برایتان بدنبال خواهد داشت. از تغییر نترسید و استعفا دهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟

روانشناسی مهاجرت چیست؟ دلایل مهاجرت و مشکلات فرد مهاجر

در چه سنی بیشتر احساس بدبختی میکنیم

منطقه امن ذهنی چیست و چگونه می توان از آن خارج شد؟

خودانگاره چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

خنده های بی اختیار و غیر ارادی

خیانت به خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

چرا بعضی از افراد همیشه سر قرار دیر می رسند

با گریه نخوابید

گم شدن در مسیر زندگی چگونه است و چه باید کرد؟

علل خودزنی در موقع عصبانیت چیست؟

چگونه کار پیدا کنیم؟

دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت چیست و چگونه می توان آن را کنترل کرد؟

افسردگی ماسکه چیست؟ علائم و راه درمان آن

چرا بی دلیل احساس غم می کنیم؟

آکروفوبیا یا ترس از ارتفاع : علت ، علایم و درمان

افسردگی ماژور چیست و راه درمان آن کدام است؟

علت تمایل جوانان به زندگی جدا از خانواده

کلپتومانیا یا جنون دزدی چیست؟ علل و درمان آن

افسردگی سایکوتیک چیست؟ علائم و درمان آن

روان پویشی چیست و چگونه عمل می کند؟

نوروتیزیسم یا روان رنجوری چیست؟ علائم و درمان آن

پاراسومنیا یا خواب پریشی چیست؟ علل ، انواع و درمان آن

هموفوبیا، ترس از خون چیست؟ علایم و راههای درمان

علایم و انواع اختلال یادگیری + راههای درمان اختلال یادگیری

نوروپلاستیسیتی: چگونه از قابلیت شکل پذیری مغز خود استفاده کنیم؟

معنا درمانی: تعریف ، تکنیک و اثربخشی

آشنایی با پدیده ای به نام هیپنوتیزم درمانی

علایم ، جلوگیری و درمان بحرانی به نام سرماخوردگی روانی

معرفی 10 نوع از رایج ترین انواع سخنرانی ها

همه چیز درباره ی انحصارطلبی و افراد انحصار طلب

کهن الگوی شخصیتی چیست و چه کسی کهن الگو را ارائه داد؟

چگونه هنر درمانی روح و روان را التیام می بخشد؟