شیرینی ها/ طرز تهیه «نان هلالی»
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «نان هلالی»
٧٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر نان:
کرهی همدما با اتاق ........ 125 گرم(یا مارگارین)
تخممرغ ...................... 1 عدد
آرد ............................. سه تا سه و نیم لیوان
شکر ........................... یک و نیم فنجان
شیر ............................ 1 فنجان
خمیرمایه ..................... 10 گرم
روغن مایع ................... به مقدار لازم(در صورت نیاز)
مواد لازم داخل نون :
بیسکویت پتیبور .......... 100 گرم
پودر کاکائو .................. 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر .................... 1 فنجان
شیر ولرم .................... یک تا یک و نیم فنجان
مغز فندق یا پسته ......... به مقدار دلخواه(خرد شده)
پودر دارچین ................ به مقدار دلخواه(اختیاری)
مواد لازم روی نان:
زردهی تخممرغ ............. 1 عدد
شیر ............................ 2 یا 3 قاشق غذاخوری
پرک بادام ..................... به مقدار دلخواه(برای روی نان)
چطوری درست کنم:
شیر ولرم، خمیرمایه و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. آرد را در ظرف مناسبی ریخته و وسط آن را گود میکنیم. مخلوط خمیرمایه را در گودی آرد ریخته و از کنارههای ظرف، آرد را روی مخلوط خمیرمایه میریزیم و بعد از چند دقیقه که خمیرمایه عمل آمد، #تخم_مرغ و کره را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی مخلوط کرده و ورز میدهیم تا #خمیر یکدستی حاصل شود. در صورت نیاز مقداری روغن مایع اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر قوام مناسب پیدا کند. روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه میدهیم به مدت یک ساعت استراحت کند. برای تهیهی مخلوط داخل نان، بیسکویت های پتی_بور را در ظرف مناسبی خرد میکنیم و شیر ولرم را به آن اضافه کرده و بیسکویتها را در شیر له میکنیم سپس پودر شکر، پودر کاکائو ، پودر دارچین و مغز گردو یا فندق خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. خمیر عمل آمده را مانند ویدئو به شکل دایره باز میکنیم و 4 برش قطری میزنیم طوری که 8 برش خمیر داشته باشیم. مقداری از مخلوط بیسکویتی روی قسمت پهن خمیر گذاشته و خمیر را به سمت نوک آن رول کرده و آن را به شکل هلال_ماه کمی انحنا میدهیم. به این ترتیب تمام برشهای خمیر را آماده کرده و در سینی فر که داخل آن را چرب کردهایم میچینیم و سطح خمیر ها را به مخلوط شیر و زرده ی تخممرغ آغشته کرده و با پرک بادام تزیین میکنیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد #روشن کردهایم قرار میدهیم تا نانها بپزد و روی آنها طلایی شود.
-
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱:۳۴
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/198133/