آریا بانو

آخرين مطالب

مصاحبه معاون رییس جمهور درباره اقدامات آن معاونت در مورد ماجرای سحر. خ و حواشی های آن اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، در گفت‌وگو با «شرق» ضمن ابراز تأسف از مرگ سحر، از پیگیری‌های این معاونت می‌گوید

به گزارش بانو نیوز ، معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، در گفت‌وگو با «شرق» ضمن ابراز تأسف از مرگ سحر، از پیگیری‌های این معاونت می‌گوید. او تصریح می‌کند: مواضع ما درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها خیلی شفاف است و پیش از این بارها مواضعمان را اعلام کرده‌ایم و همه‌جا برای حضور زنان در ورزشگاه تلاش کردیم؛ تلاش کردیم این حضور در چارچوب موازین شرعی اتفاق بیفتد و برایش حق قائلیم. درواقع صراحتا اعلام می‌کنم ما هم به حضور زنان در ورزشگاه اعتقاد داریم و برایش حق قائل هستیم. درحال‌حاضر هم هیچ مشکل زیرساختی‌ای برای حضور دختران در استادیوم وجود ندارد. خانم لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، هم به تازگی اعلام کرده‌اند هیچ منعی برای ورود زنان به ورزشگاه وجود ندارد.
وی تأکید کرد:‌ ما از سال گذشته رایزنی‌هایی را برای این حضور با مراجع انجام دادیم. در این رایزنی‌ها بخش‌های دیگر دولت همراه ما بودند و تلاش کردیم برای اینکه فهم مشترکی برای این مطالبه دختران پیش بیاید.
اما متأسفانه عده‌ای با این ماجرا برخورد سیاسی کرده و گفتند این تنها دغدغه معاونت زنان است. درحالی‌که این یکی از هزاران دغدغه بوده که در این مدت داشتیم. فعالیت‌های معاونت کاملا مشخص است که در طول دو سال گذشته در چه زمینه‌هایی کار کرده. ما صدبرابر روی بحث مطالبات و گفت‌وگوی ملی خانواده، زنان زندانی، مطالبات زنان روستایی و… کار کردیم و این مسئله اولویت اول ما نبود، اما مطالبه دختران و بخشی از زنان این جامعه است که نه می‌شود کتمانش کرد و نه می‌شود آن را نادیده گرفت.
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با اشاره به حضور محدود زنان در سال گذشته در ورزشگاه‌ها گفت: سال گذشته مواردی بدون مشکل اتفاق افتاد که بالاخره در ورزشگاه‌ها به روی زنان باز شد.
در مسابقات جام جهانی، مونیتورهای بزرگی در ورزشگاه کار گذاشته شد تا خانواده‌ها در کنار هم از دیدن بازی‌های جام جهانی لذت ببرند. در چند بازی هم زنان، اما محدود حضور داشتند تا این ماجرا مسئله‌ساز نشود تا دوباره با سیاسی‌کاری و ساختن جریان علیه دولت مسئله به حاشیه رانده نشود.
هر مرتبه مخالفان دولت با همین مطالبه دولت را کوبیدند. حالا هم می‌خواهیم در برابر این حادثه سکوت نکنند و خاطرشان باشد در این مسئله تمام مدت دخالت کردند و مانع حضور زنان در ورزشگاه شدند. درحالی‌که حضور زنان در ورزشگاه می‌شد مانند حضورشان در پارک و سینما و مترو و خیابان عادی‌سازی‌ شود، اما متأسفانه به طرزی موضوعات را جلوه می‌دهند تا بتوانند از دلش قصه جدیدی دربیاورند برای ملت و جامعه‌ای که به اندازه کافی قصه دارد… .‌
ابتکار با اشاره به پیگیری‌های معاونت امور زنان و خانواده درباره خودسوزی سحر گفت: ‌ما از لحظه‌ای که متوجه خودسوزی سحر شدیم، در دولت به رایزنی پرداختیم. روز چهارشنبه من صحت موضوع را جویا شدم و وزرایی که در جریان این اتفاق بودند، صحت این مسئله و ابعاد تلخ آن را تأیید کردند.
روز پنجشنبه نماینده معاونت امور زنان و خانواده، خانم دکتر شهناز سجادی، دستیار حقوق شهروندی معاونت به همراه دو نفر دیگر برای ملاقات سحر به بیمارستان مطهری مراجعه کردند اما به آنها اعلام شد ایشان ممنوع‌الملاقات است. ولی با مادر و خواهر او ملاقاتی یک‌ساعته انجام شد و ابعاد این مسئله و دغدغه این دختر مورد بررسی قرار گرفت. ظاهرا سحر برای گرفتن موبایلش که به دادگاه مراجعه می‌کند، تهدیداتی در کار بوده و همین مسئله او را به هم می‌ریزد. از نوع مواجهه مسئولان دادسرا خانواده سحر هیچ اطلاعی نداشتند و نمی‌دانستند چه کسی این حرف‌ها را به او زده است اما به او گفته شده بوده که محکومیت قطعی دارد.
سحر که تنها در دادسرا بوده ترسیده است. او حتی به خانواده‌اش هم اطلاع نداده بوده که کجا می‌رود ‌اما او احتمال می‌داده که چه اتفاقی می‌افتد که بنزین همراهش داشته؟ امکان دارد او پیامکی دریافت کرده باشد که باعث ترس بیش‌ازحد و بردن بنزین به همراه خود بوده است. به گزارش خانم سجادی، خانواده سحر بسیار از این واقعه ناراحت بودند. ما از مرگ سحر هیچ اطلاعی نداشتیم، روز شنبه برای جناب آقای رئیسی نامه‌ای ارسال کردیم و خواهان رسیدگی به مسئله شدیم؛ با ذکر این توضیح که بالاخره جوانان شرایط و روحیه خاص دارند و در چنین مسائلی زود آسیب می‌بینند و باید مراقبشان باشیم. دوباره یکشنبه من موضوع را در دولت مطرح کردم و گفتم کاش از این اتفاق درس بگیریم. مطالبات این دختران از آن مطالباتی است که باید مطرح کنیم. ما به نگاه فیفا کاری نداریم (البته برای دولت مهم است که ایران در مسابقات جهانی باشد) اما ما نگاه داخلی و مطالبه زنان را می‌گوییم و می‌خواهیم مشخصا اعلام کنیم شرایط استادیوم‌ها مهیای حضور زنان است. ا
ین، مطالبه بخشی از زنان مانند سحر است که از خانواده‌ای مذهبی می‌آمد و ازقضا به گفته خانواده‌اش خود نیز دختری بسیار معتقد، مقید و پایبند به اصول و موازین شرعی بود. پس نمی‌شود این مطالبه را تنها منحصر به بخشی از زنان دانست.
ابتکار در پایان تأکید کرد جدا از این مسئله، در مجموع نشست‌هایی با هواداران داشتیم؛ چراکه یکی از بحث‌های مطروحه که شاید بیشترین توجیه را درباره بودن یا نبودن زنان در ورزشگاه دارد، فضای فرهنگی داخل ورزشگاه‌ها و ادبیات نامناسب و برخورنده آن است.
ما با هوادارها صحبت کردیم و تأکید داشتیم حضور خانم‌ها این ادبیات را می‌تواند تلطیف کند و روحیه قهرمانی را به فضای ورزش ما برگرداند. هدف ورزش سلامت جسم و روح و جان است، اگر به قیمت توهین و فحاشی باشد که نقض غرض است. ما از تمام تیم‌ها و هواداران خواستاریم به حضور دختران در ورزشگاه کمک کرده و رعایت حال دیگران را بکنند و یادمان باشد فرهنگ قهرمانی و جوانمردی و پهلوانی در ایران ریشه‌دار است و بخشی از‌ آن نگه‌داشتن حرمت است و حضور زنان کمک می‌کند این فضا در استادیوم تلطیف شود؛ به شرطی که این نگاه وجود داشته باشد.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/197808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟