آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ باقلوا یزدی را در خانه بپزید خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ باقلوا یزدی را در خانه بپزید
٤
٠
سرآشپز پاپیون / در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می‌شناسند، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه میگردد، ولی ما می‌توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم‌ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
مایه داخل باقلوا
پودر پسته یا بادام 300 گرم
پودر قند 150 گرم
هل 1/2 قاشق غذا خوری
شربت باقلوا
شکر 500 گرم
آب 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
مواد لازم لواش باقلوا:
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری
شیر 1 استکان
کره 100 گرم
نمک به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم
مرحله اول: مایه داخل باقلوا
پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.
مرحله دوم: شربت باقلوا
شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مرحله سوم: لواش باقلوا
بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
روغن و زرده‌های تخم مرغ را مخلوط کنید.
شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی 2 ساعت بماند.
مرحله چهارم: آماده سازی باقلوا
از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه‌های مواد بپاشید.
مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیر‌های لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.
پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس10 الی 15 دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.
پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
در صورت تمایل می‌توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلوا‌ها بریزید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/194707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

«سربلند میدان» برای سومین بار به بازار نشر آمد

پشیمانی گوندوگان؛ ستاره بارسا دنبال عذرخواهی!

پیولی: رم باکیفیت‌تر از میلان بود!

شکست نماینده هاکی ایران در کاپ آزاد ترکمنستان

همیلتون: تا سال‌ها در فرمول یک می‌مانم

نصرتی به دنبال فرمول طلایی اوسمار

اولیایی: 33 سال است که به دنبال خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال هستند!

بلانکو تنها گلزن استقلال در سال 1403

ریوالدو اسطوره برزیلی پیشین بارسلونا 52 ساله شد

بررسی اتفاقات مهم فوتسال جام ملت‌ها

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

برای خوب شدن سرفه آنتی بیوتیک بخوریم؟

جزئیاتی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ دوسوم کشور شاهد باران خواهد بود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

اگر ترمز خودرو برید این گونه متوقفش کنید

هیچوقت کیف، موبایل و لوازم با ارزش را داخل ماشین نذارید!

نمایی زیبا از نخلستان‌های قصر شیرین

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان

ستاره سیتی: به احترام رئال کلاه از سر برمی‌دارم

زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس

بلینگام در یک قدمی رکورد BBC مشهور رئال

درخواست اوکراین برای محرومیت 15 جودوکار روسی

تیزر جذاب حریف امروز استقلال با آهنگ محبوب این روزها

حدادی‌فر: لیگ عجیب و آشفته‌ای داریم

وزیر ورزش و دبیر به بیشکک نرسیدند

اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ لغو شد

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

نسخه خانگی بستنی سالار!

دیگه از بیرون کباب لقمه نخر

پایه‌گذار مکتب ایرانی در طب اسلامی را می‌شناسید؟

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت