فوت آشپزی/ 4 ترفند آشپزی که همیشه به کارتان می آید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
فوت آشپزی/ 4 ترفند آشپزی که همیشه به کارتان می آید
k ١
٠
خراسان / معمولا خانم ها برای این که غذای شان طعم خوبی داشته باشد از روش های مختلفی استفاده می کنند . در این مطلب چهار روش برای آشپزی بهتر را ارائه می دهیم :
تهیه سس با آب پاستا
یکی از غذاهای مورد علاقه بچه ها پاستاست که می توان سس هایی با طعم های متفاوت از آن تهیه کرد.
اگر پاستای شما همیشه مزه خوبی دارد، این ترفند را امتحان کنید. قبل از ریختن آب پاستا، یک فنجان آن را به سس اضافه کنید. سپس پاستا را مستقیم به قابلمه بیفزایید. نمک آن طعم خوبی به غذا می دهد.
سیب زمینی را با مخلوط کن له نکنید
مخلوط کن باعث می شود که سیب زمینی ها چسبناک شوند زیرا به آن ها نور و هوا نمی رسد. بهتر است از یک گوشت کوب ساده استفاده کنید که ظاهر سیب زمینی را جذاب تر و و غذا را خوشمزه تر می کند.
از چند تخته برش استفاده کنید
شما باید دست کم دو تخته برش در آشپزخانه خود داشته باشید: یکی برای گوشت و ماهی و دیگری برای غذاهایی که نیازی به پخت و پز ندارند. لازم است از آلودگی جلوگیری شود زیرا گوشت خام می تواند حاوی باکتری های خطرناکی باشد که فقط در طی پخت گوشت، کشته می شود.برای این که تخته ها را اشتباه نکنید، تخته های رنگی مختلف یا تخته هایی را که دارای لبه های رنگی هستند خریداری کنید.
پخت چند غذا به طور همزمان
وقتی مکان کم و زمان کوتاه است میتوانید برای پختن چندین غذا در طعمهای مختلف به طور همزمان، کف سینی فر، یک لایه فویل آلومینیومی بکشید و قسمتهایی از فویل را جمع کنید و بالا بیاورید تا شکلی شبیه دیوار به خود بگیرد. سپس در هر قسمت جداگانه غذاهای مختلف را بچینید تا به طور همزمان بپزند و با هم تداخلی پیدا نکنند.
-
سه شنبه ۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶:۴۱
-
۹۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/190337/