آریا بانو

آخرين مطالب

اثرات مخرب اینستاگرام به بهانه ترک آن توسط «سلنا گومز» با 152 میلیون فالوئر زنان جهان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
اثرات مخرب اینستاگرام به بهانه ترک آن توسط «سلنا گومز» با 152 میلیون فالوئر
٠
٠
خراسان / سلبریتی آمریکایی با 152 میلیون دنبال کننده به تازگی اعلام کرده که اینستاگرام را به دلیل این‌که به ‌سلامتی روانش آسیب می‌رساند از تلفن همراه خود حذف کرده است. «سلنا گومز» چند وقت پیش و در جشنواره فیلم کن هم گفته بود که شبکه‌های اجتماعی برای نسل من مخرب هستند اما فردی، حواسش به این موضوع نیست. حالا او در مصاحبه‌ای گفته که اینستاگرام را از روی گوشی‌اش پاک کرده چون این برنامه به سلامت روحی‌اش آسیب می‌زند و باعث افسردگی‌اش شده است. در ادامه این مطلب و به همین بهانه، نکاتی درباره تاثیرات اینستاگرام بر سلامت روان خواهید خواند و چند توصیه به معتادان این شبکه اجتماعی خواهیم داشت.
نتایج یک پژوهش درباره اینستا
بر اساس مطالعاتی که به تازگی روی پنج هزار کاربر اینترنتی انجام شده، اینستاگرام به عنوان بدترین شبکه اجتماعی برای سلامت و شادابی روان در فضای ‌مجازی شناخته شده است. خصوصیات منفی از جمله به هم زدن کیفیت خواب، احساس منفی‌گرایی و افسردگی و افزایش عصبانیت از جمله مواردی است که درباره عوارض استفاده از اینستاگرام گفته شده است. طبق نظرات متخصصان این تحقیق، افراد جوانی که بیش از دو ساعت از شبانه‌روز را در شبکه‌های اجتماعی صرف می‌کنند، استرس و ناراحتی‌های روانی بیشتری دارند. زمانی که افراد مدام دوستان خود را در حال سفر، گردش، مهمانی و تفریحات مختلف و جذاب می‌بینند، احساس سرشکستگی می کنند و گمان می کنند زندگی‌شان از دست رفته است و فراموش شده‌اند، در حالی که اطرافیان آن‌ها در حال لذت بردن از زندگی خود هستند. این احساسات باعث می‌شود خود را با دیگران مقایسه کنند و از زندگی خود ناامید شوند.
باطن زندگی‌تان را با ظاهر زندگی‌شان مقایسه نکنید
یک جمله محبوب می‌گوید باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید! هیچ فردی از اطرافیان و همین دوستان و آشنایانی که در اینستاگرام دنبال می‌کنید درون زندگی شما وجود ندارند و شما هم درون زندگی آن‌ها نیستید. مطمئناً افراد دوست ندارند غم ها و لحظه‌های ناراحت‌کننده خود را به اشتراک بگذارند. در زندگی هر فردی لحظه‌های شیرین و تلخ بسیاری وجود دارد که آن‌ها را از هم متفاوت می‌کند. پس اگر افرادی را می‌بینید که هر روز تصاویری از گردش، خوراکی‌های خوشمزه، مهمانی‌های رنگارنگ و عاشقانه‌های شیرین خود را به اشتراک می‌گذارند، بدانید که برای شما هم این لحظه‌ها کم نیست و تنها کافی است بیشتر زندگی خود را ببینید و به آن توجه کنید. به قول معروف سرک کشیدن در زندگی دیگران و البته غبطه خوردن به لحظه‌های شاد و خوشبختی‌شان، جز خراب کردن زندگی خودتان و احساس یأس و ناامیدی تأثیری ندارد.
6 توصیه به معتادان اینستا
با توجه به نکات مطرح شده، اگر احساس می‌کنید که شما هم کم و بیش با این عوارض دست و پنجه نرم می‌کنید و دوست دارید که استفاده از این شبکه اجتماعی را مدیریت کنید، شش توصیه به شما می کنیم.
از تلفن همراه تان در قسمت هایی از خانه اصلا استفاده نکنید. اتاق خواب می‌تواند یکی از این قسمت‌ها باشد. در ضمن بعد از این‌که از خواب بیدار شدید تا 30 دقیقه به گوشی خود دست نزنید.
بهتر است نوتیفیکیشن شبکه‌های اجتماعی را خاموش کنید. در این صورت تنها پیام‌های ضروری افراد و تماس‌ها برایتان مهم خواهند بود. گروه‌های مختلف یا کانال‌های گوناگون در شبکه‌های اجتماعی همیشه ضروری نیستند و معمولاً به موضوعاتی می‌پردازند که نیازی نیست هر لحظه آن ها را دنبال کنید. مطمئن باشید اگر پیغام مهمی باشد، به گوشتان می‌رسد.
در دقایقی که منتظر آمدن مترو، اتوبوس، رسیدن به مقصد در وسایل نقلیه عمومی، سبز شدن چراغ راهنما یا رسیدن فردی سر قرار ملاقات هستید، به سراغ تلفن همراه خود نروید. مثلا می‌توانید، کتاب بخوانید.
یک ساعت در روز را به خصوص در زمان‌هایی که اغلب از گوشی خود استفاده می کنید، به سرگرمی‌های مختلف اختصاص دهید. با دوستان‌تان بازی کنید یا به نرمش در خانه بپردازید.
اپلیکیشنی روی گوشی خود نصب کنید که میزان استفاده شما از تلفن همراه را بررسی کند. برخی اپلیکیشن‌ها توانایی این را دارند که برای هر برنامه‌ای در تلفن همراه، تعداد دفعاتی را تعریف کنید که می‌توانید در زمان مشخص آن‌ها را باز و از آن‌ها استفاده کنید.
از تلفن همراه استفاده مفید کنید. برای مثال می‌توانید هنگام آشپزی کردن، شستن ظروف، اتو کردن لباس و مانند آن‌ها به کتاب صوتی گوش کنید. در هنگام پیاده‌روی از برنامه‌های مختلف سلامتی و قدم شمار استفاده کنید و... .

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/170535/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟