آریا بانو

آخرين مطالب

توزیع «سبد کالا» بین مددجویان در ماه رمضان اقتصادي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از جذب 200 هزار نفر حامی برای ایتام در ماه رمضان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا عسگریان در نشست خبری خود که امروز درباره جشن رمضان و ارائه عملکرد کمیته امداد در کمک به هموطنان سیل زده برگزار شد، با بیان اینکه پس از جشن نیکوکاری خود را برای جشن رمضان آماده می‌کردیم که سیل آمد و درگیر شدیم گفت: کمیته امداد 5 برنامه مشخص برای جشن رمضان دارد. اولین برنامه که روی آن متمرکز هستیم، مردمی کردن خیر و احسان در سطح کشور توسط مراکز نیکوکاری است. در حال حاضر 1850 مرکز نیکوکاری وجود دارد که در محله‌ها تشکیل می‌شوند و مبنای آنها مساجد است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه از منابعی که برای سیل زدگان جمع آوری شده حدود 41 درصد آن توسط مراکز نیکوکاری جمع آوری شد و امیدواریم زمانی امداد فقط پشتیبانی کند، خاطرنشان کرد: قصد داریم امسال در این ایام از نظر ساختاری حرکت کنیم تا حداقل تا مهرماه 3000مرکز نیکوکاری دیگر ایجاد کنیم. همچنین مقرر شده 300 حوزه علمیه مرکز نیکوکاری ایجاد کنند.
وی با اشاره به مراکز نیکوکاری اصناف گفت: در برخی بازارها اصناف مرکز نیکوکاری راه اندازی کرده‌اند. در حال حاضر در تلاشیم تا انتهای سال حداقل در هر استان دو مرکز نیکوکاری اصناف داشته باشیم چرا که اصناف در شرایط مختلف بسیار خوب عمل می‌کنند.
عسگریان با اشاره به اینکه کمیته امداد با مراکز نیکوکاری کار هم افزایی انجام می‌دهد، افزود: در ماه رمضان 200 هزار نفر حامی برای ایتام جذب خواهیم کرد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه طرح اکرام دارای طرح ایتام و محسنین است، افزود: درحال حاضر 148 هزار یتیم داریم که سرانه پرداخت به هرکدام از آنها 253 هزار تومان است یعنی یتیمی در کشور وجود ندارد که تحت پوشش ما نباشد. در طرح محسنین نیز 142 هزار نفر تحت پوشش هستند؛ محسنین خانواده‌هایی هستند که والدین آنها توانشان کم است، سرانه پرداختی به هر کدام از آنها 130 هزار تومان است.
به گفته وی بیش از 600 هزار حامی در سطح کشور وجود دارد. بحث اکرام و حمایت از ایتام در طول سال پایدار است، همچنین سال گذشته مردم 700 میلیارد تومان به یتیمان و محسنین کمک کردند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه اگر در ماه رمضان دست به دست هم دهیم سرانه را افزایش می‌دهیم گفت: به فضل الهی تعداد را نیز افزایش می دهیم همچنین برنامه‌های تلویزیونی نیز خواهیم داشت.
عسگریان همچنین یادآور شد: در زمینه اطعام با صنوف مختلف و خیرین به صورت برنامه ریزی شده ارتباط می گیریم. سال گذشته 142 میلیارد تومان سبد کالا توزیع کردیم. امسال به دو میلیون نفر اطعام می‌دهیم که باتوجه به گرانی‌ها باید بیش از 200 میلیارد تومان منابع جمع آوری کنیم.
وی درباره توزیع سبد کالا نیز گفت: قسمت اساسی سبد کالا در ابتدای ماه مبارک رمضان توزیع می‌شود.
عسگریان افزود سال 96 یک میلیون و 500 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد بودند که به خاطر مشکلات در سال 97 به 2 میلیون و 50 هزار خانواده رسیدند، در صورتی که سال قبل 150 هزار نفر خودکفا شدند اما در 97 به دلیل مشکلات مددجو شدند. سال گذشته 120 هزار خانوار خودکفا شدند اما مجبور شدیم 550 هزار ورودی بگیریم.
وی با اشاره به طرح مفتاح و جنه نیز بیان کرد: این طرح، طرح خوبی است که مسئولان را به خانه‌های مددجویان می‌بریم و همان جا مشکلاتشان را برطرف می‌کنیم.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد به زکات و فطریه اشاره کرد و گفت: هدف گذاری مان در این زمینه دو هزار میلیون است، زکاتی که برای سال 98 هدف گذاری شده 700 میلیارد تومان است که سال گذشته این رقم 500 میلیارد تومان بود. همچنین زکات واجب در ماه رمضان سال گذشته 135 میلیارد تومان بوده و برای امسال هدف‌گذاری شده که 200 میلیارد تومان جمع آوری کنیم.
عسگریان در ادامه با بیان اینکه سال 97 ، 50 درصد در جشن عاطفه‌ها رشد داشتیم اظهار کرد: سال 97 سال سختی بود. در ایام تابستان قیمت ارز به 19000 تومان رسید و شوک وارد شد، اما به فضل الهی 50 درصد نسبت به سال 96 رشد داشتیم. در سال 96 نیز نسبت به سال 95، 23 درصد رشد داشتیم.
وی با اشاره به اینکه جشن نیکوکاری پرحجم ترین و یکی از مهم ترین مناسبتهای ماست گفت: در سال 96 به مدت چهار ماه در جشن نیکوکاری بر روی کل کشور متمرکز شدیم و 60 درصد امداد متمرکز شد که به نفع محرومین منابع جمع‌آوری کند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: خیریه های بزرگی در کشور داشتیم و امسال را با بحران مواجه شدند.
عسگریان با بیان اینکه در سال 97 نسبت به سال 96، در جشن نیکوکاری 62 درصد رشد داشتیم افزود: حجم این جشن 308 میلیارد تومان بود یعنی به اندازه کل صدقات طول یک سال در این جشن مردم کمک کردند.
عسگریان با اشاره به اینکه مردم در بدترین شرایط اقتصادی بی نظیر هستند، گفت: در حال حاضر از مرز 167 میلیارد تومان کمک مردمی عبور کردیم که از این مبلغ حدود 47 میلیارد آن به صورت نقدی بوده است. کل حجم درآمدهای سال گذشته 32 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه در حادثه سیل در استان‌های مختلف از سوم فروردین نیروهای ما آماده‌باش کامل بودند و استان‌ها را به سه قسمت تقسیم کردیم تصریح کرد: تاکنون 168 میلیارد تومان برای سیل‌زدگان جمع‌آوری شده که 47 میلیارد تومان آن نقدی بوده و حدود 116 میلیارد تومان آن کالا است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به زلزله کرمانشاه یاداور شد: در زلزله کرمانشاه 5500 مسکن ساخته‌ شد. حجم کمک‌های مردمی 150 میلیارد بود که 15 میلیارد تومان آن نقدی بوده که طی یکسال جمع‌آوری شده است، یعنی بیش از سه برابر کمک نقدی ظرف 34 روز جمع آوری شد.
بنابر اظهارات عسگریان مردم می‌توانند با استفاده از درگاه‌های ذیل از جمله #99*8877* شماره حساب 3333 بانک ملی و شماره کارت 60379979010001000 بانک ملی کمک‌های خود را به سیل‌زدگان پرداخت کنند.
عسگریان با بیان اینکه یکی از مشکلات بحران بعد از حادثه است که سازندگی بسیار گران است افزود: کمیته امداد برای 25 هزار مسکن در زمینه ساخت و تعمیر در مناطق سیل‌زده متولی است که 8000 مورد به صورت مسکن کامل تاسیس خواهد شد که 2500 مسکن آن شهری و 5500 مسکن نیز در روستاها احداث می‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/153633/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن