غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند
٢٠٧
٠
جام جم / ته چین اسفناج غذایی فوق العاده خوشمزه و عامه پسند است.با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان در مصرف آن بهترین روش برای استفاده از آن پخت به این شکل میباشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
چی لازم دارم:
گوشت: 600 گرم
برنج: 5 تا 6 پیمانه
اسفناج: 800 گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
رب انار: 1 پیمانه
روغن: به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج ها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقه ای سیب زمینی را برای ته دیگ، کف قابلمه بچینید و روی آنها را نمک بپاشید. سپس از برنج با کفگیر روی سیب زمینی ها ریخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید.
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترش تری را می پسندید، می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید.
-
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸:۲۰
-
۸۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/151816/