آریا بانو

آخرين مطالب

ساخت مراکز بازپروری معتادان متجاهر از سوی سپاه و بسیج اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از ساخت 10 مرکز نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر از سوی سپاه و بسیج خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مؤمنی در حاشیه اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات شوش، مولوی و هرندی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حوزه مواد مخدر اهداف بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه مدت تعریف می‌شود که مسائلی همچون بازپروری، بازگشت به چرخه و مواردی از این دست جزو مسائل بلندمدت و میان‌مدت است، اما جمع‌آوری معتادان متجاهر جزو اولویت‌های کوتاه‌مدتی است که به سرعت باید اجرایی شود.
وی با اشاره به اجرای این طرح اظهار کرد: عوامل پلیس تهران بزرگ زحمات زیادی کشیده و این طرح را به خوبی انجام دادند. خوشبختانه همکاری خوبی میان دستگاه‌های قضائی و دیگر دستگاه‌ها در این زمینه وجود دارد و رده‌های مختلف پای کار آمدند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده برای نگهداری از معتادان متجاهر و بازپروری آنها، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در این زمینه اجرا شده، مرکز بازپروری سروش که از سوی پلیس ایجاد شده امکانات خوبی داشته و با اخذ مجوزها هم‌اکنون فعال است. اردوگاه فشافویه نیز که از سوی قوه قضائیه تأمین شده آماده پذیرش معتادان جمع‌آوری شده است که افراد جمع‌آوری شده به این مراکز منتقل خواهند شد.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که میان ستاد مبارزه با مواد مخدر، سپاه پاسداران و بسیج امضا شده بود، ادامه داد: دو مرکز تا پایان امسال از سوی این دو دستگاه در اختیار تهران قرار خواهد گرفت و طی تفاهم‌نامه‌ای که داشتیم تا اواسط سال آینده در مجموع 10 مرکز توسط این دو نهاد برای نگهداری و بازپروری معتادان ساخته خواهد شد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به این‌که چرا معتادان متجاهر کمتر از 18 سال، بالای 60 سال و معتادان دارای بیماری‌های عفونی HIV به کمپ‌ها برده نمی‌شوند، گفت: خوشبختانه تمهیدات لازم در این زمینه انجام شده و ما نیز در حال پیگیری هستیم که با حضور دستگاه‌های مربوطه نظیر وزارت بهداشت و بهزیستی شرایط برای نگهداری این افراد نیز فراهم شود که این دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند و به زودی اجرا خواهد شد.
مؤمنی با بیان این‌که شهرداری نیز پای کار آمده و همکاری خوبی دارد درباره این‌که آیا این طرح در شهرهای دیگر نیز اجرا می‌شود، اظهار کرد: این طرح سراسری است و در دیگر شهرها اجرا می‌شود. ما نیز پیگیری می‌کنیم و خوشبختانه اقدامات خوبی نیز به ویژه در کلانشهرها انجام شده و این طرح در دیگر شهرها در حال اجرایی است.
مؤمنی درباره مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در کمپ‌ها و مراکز بازپروری نیز اظهار کرد: طبق قانون این افراد حداکثر شش ماه در مراکز بازپروری می‌مانند که البته همان‌طور که گفتم لازم است اصلاحاتی در قانون، آئین‌نامه و دستورالعمل‌ها اجرا شود.
وی مبارزه با مواد مخدر را اراده مجموعه نظام دانست و درباره تجدیدنظر در قوانین و آئین‌نامه‌ها گفت: در تلاش هستیم آن بخشی که مربوط به آئین‌نامه‌ها و دستور العمل‌هاست تا پایان امسال بازنگری کنیم. با توجه به این‌که اصلاح قانون کمی زمان‌بر است امیدوارم در سال جاری اجرایی شود.
وی درباره چرایی اصلاح قانون گفت: به عنوان مثال ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان امر مهمی است که باید انجام شود و تا زمانی که خلاءهای قانونی در این زمینه وجود داشته باشد نمی‌توان ضربه محکمی به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان وارد کرد و آنها دوباره به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/123811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟