آریا بانو

آخرين مطالب

کاهش میزان سلامت دختران طی 15 سال گذشته اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مطالعاتی که درباره دختران انجام شده نشان می‌دهد که ظرفیت حیاتی و سلامتی آنان در 15 سال گذشته 11 درصد کاهش یافته است، گفت: این موضوع به دلیل کمبود فضا و تحرک لازم است البته در مورد پسران نیز همین‌گونه است.

به گزارش ایسنا حبیب‌الله مسعودی فرید در آئین افتتاح مرکز تلفن اورژانس اجتماعی با بیان اینکه زمانی که از توانمندسازی صحبت می‌شود، افراد آسیب‌دیده و دچار معلولیت به ذهن‌مان می‌آیند، گفت: در حالی که اگر سیاست کلی توانمندسازی را در کشور داشته باشیم، مدارس،‌ مهدهای کودک‌،‌ خانواده و جامعه کمتر دچار آسیب‌ می‌شوند چرا که برنامه فراگیر خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه با اتخاذ یک برنامه کامل توانمندسازی، کمتر دچار معلولیت و آسیب خواهیم شد، اظهار کرد: خدمات نیز با کیفیت بیشتری به افراد در معرض آسیب ارائه می‌شود. در زمینه خانواده مانند سایر کشورها سیر تکاملی داشته‌ایم که اگر به آن توجه نشود، دچار آسیب‌های جدی‌تری می‌شویم.
مسعودی فرید افزود: به طور مثال در مدل‌های شهرسازی اگر به مقوله خانواده توجه نشود، دچار آسیب می‌شویم. فضاهایی که اکنون در آپارتمان‌ها ایجاد شده برای خانواده مناسب نیست،‌ خانواده‌ها ترجیح می‌دهند فرزندان کمتر و تحرک کمتری داشته باشند بنابراین در طراحی سیاست‌های اجتماعی نگاه سیستماتیک باید داشته باشیم.
معاون امور اجتماعی بهزیستی با بیان اینکه مطالعاتی که روی دختران انجام شده نشان می‌دهد که ظرفیت حیاتی و سلامتی آنها در 15 سال گذشته 11 درصد کاهش یافته است، گفت: این موضوع به دلیل کمبود فضا و تحرک لازم است، این موضوع در مورد پسران نیز همین‌گونه است. اگر به این مقوله‌ها توجه نکنیم، افزایش بیماری‌های غیرواگیر را نیز به صورت فزاینده خواهیم داشت و این مسئله در مورد سالمندی نیز مصداق پیدا می‌کند.
وی در ادامه گفت: سه سطح پیشگیری، توجه به عوامل خطر و مدل برون‌شناسی در یک برنامه سیستماتیک توانمندسازی می‌توانند جای بگیرند.
مسعودی فرید با اشاره به اورژانس اجتماعی اظهار: همه ممکن است از وضعیت موجود راضی نباشیم اما نگاه امیدوارانه به روند آسیب‌ها نیز ضروری است چرا که ما هم‌اکنون در منطقه، کشوری موفق در زمینه مداخله در آسیب‌های اجتماعی هستیم، هر چند با ایده‌آل‌هایمان فاصله کمی داریم.
به گزارش ایسنا، داریوش بیات‌نژاد - مدیرکل بهزیستی استان تهران - با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا بهترین شرایط را با بالاترین تکنولوژی به کار بگیریم و از فرد محوری به جامعه محوری و خانواده محوری حرکت کنیم، گفت: در تلاشیم تا تسهیل‌گری و گستره خدمات را فراهم کنیم. خدمات اجتماعی باید پویا باشد چرا که رضایتمندی همه مردم از اهداف ماست.
وی با بیان اینکه گستره آسیب‌ها در سالهای اخیر به دغدغه‌ای در میان سطوح جامعه و مسئولان تبدیل شده است، به همین دلیل گسترش خدمات اورژانس اجتماعی جزو رویه کاری ماست، اظهار کرد: 18 مرکز اورژانس اجتماعی در استان تهران فعال است و ما با وجود مشکلات مالی و نیروی انسانی ریسک کرده‌ و وارد عمل شده‌ایم تا بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.
بیات‌نژاد با تاکید بر اینکه ساماندهی و پیشگیری از آسیب‌ها از برنامه‌های جدی بهزیستی است تا به لحاظ روحی، اجتماعی و مالی افراد در معرض آسیب را به سرانجام خوبی برساند، تصریح کرد: لازم است در این میان دغدغه شغلی مددکاران ما و کادر فعال در اورژانس اجتماعی نیز دیده شود.
وی افزود: پرداختی‌های ما در ساختارهای سازمانی بهزیستی در واقع حقوق نیست بلکه کمک‌هزینه است و این مشاغل در مقایسه با سایر مشاغل که سختی بیشتری دارد، دستمزد مناسبی نمی‌گیرند که امیدواریم دولت توجه ویژه‌ای کند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته در سه مرکز مداخله در بحران استان تهران، 1451 مورد پذیرش صورت گرفته است، تصریح کرد: در شش ماهه ابتدایی امسال 1107 نفر پذیرش شده‌اند که نشان‌دهنده گسترش کیفی خدمات است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه در سال گذشته 212 هزار مورد تماس با اورژانس اجتماعی انجام شده، اظهار کرد: در این تعداد 56 هزار مورد مرتبط و 155 هزار مورد غیرمرتبط بود بنابراین باید برای افزایش آگاهی مردم از خدمات اورژانس تلاش بیشتری بکنیم.
به گفته وی در شش ماهه امسال نیز با خط 123 اورژانس اجتماعی 106 هزار مورد تماس برقرار شده که 22 هزار مرتبط و 84 هزار غیرمرتبط بوده است. 4500 مورد در سال گذشته در بحث خدمات سیار پذیرش شده‌اند و در شش ماهه امسال 3225 مورد بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به حضور 486 نفر پرسنل اورژانس اجتماعی استان تهران گفت: این افراد هر روز دغدغه ثبات شغلی دارند و باید برایشان فکری کرد. در 18 مرکز اورژانس اجتماعی استان تهران فقط سه مرکز در سطح یک فعالیت می‌کنند،‌ در حالی که باید حداقل 15 مرکز به سطح یک برسند و این مستلزم تزریق اعتبارات و تجهیزات است.
وی خطاب به فرماندار شمیرانات نیزاظهارکرد: گاهی نیمی یا بخشی از آسیب‌های اجتماعی کشور در استان تهران متمرکز است اما اعتبارات این استان در توزیع استانی مناسب دیده نمی‌شود در حالی که برای اشتغال، معیشت، مسکن و درمان در تهران تا 10 برابر سایر استان‌ها هزینه می‌کنیم.
به گزارش ایسنا، سیاوش شهریور - فرماندار شمیرانات - در آئین افتتاح مرکز تلفن اورژانس اجتماعی نیز با اشاره به نقش مسجد و بازار در مدیریت‌ و انسجام جامعه اظهار کرد: در جامعه پسامشروطیت و شبه‌مدرن امروزی، دچار شکاف‌های متعدد نسلی، جنسی شده‌ایم و آنچه شکاف نگران‌کننده‌ای شده، فاصله طبقات میان متولیان اجتماعی است که بسیار زیاد شده است.
شهریور با بیان اینکه هوشمندی بهزیستی، سازمان‌های مردم‌نهاد و این شکاف را کاهش می‌دهد،گفت: باید نهادهای جدیدی شکل بگیرند تا این شکاف پر شود و در این میان اورژانس اجتماعی از ضروریات جامعه است.
فرماندار شمیرانات با اشاره به اینکه شهرستان شمیرانات با همه اشرافیت و تمول در قاعده هرم اجتماعی گرفتار معضلات زیادی است، تصریح کرد: امیدواریم با کمک شهرداری و اوقاف، اورژانس اجتماعی را در منطقه یک نیز راه‌اندازی کنیم. امروز فقر آسیب تولید می‌کند، فاصله طبقاتی نزاع طبقاتی ایجاد می‌کند، سختگیری‌های اجتماعی و فرهنگی، تولید یأس و ناامیدی ملی می‌کند.
وی با مطرح کردن این پرسش که باید ببینیم چه مکانیزمی را می‌توانیم ایجاد کنیم تا به طور مثال فرار دختران کاهش یابد، گفت: در این میان باید بپرسیم که آیا آموزش و پرورش مهارت‌های لازم را یاد می‌دهد؟ چه کسی متولی نهاد خانواده در کشور است؟ همه چیز از آب و برق متولی دارد اما خانواده متولی ندارد. به نظر می‌رسد باید آموزش و پرورش به نهادهای کودکان، تاب‌آوری، مقاوم‌سازی و مهارت نه گفتن بیشتر توجه کند.
شهریور در پایان اظهارکرد: بهزیستی نباید جاروکش همه آسیب‌های گسترده‌ای باشد که کالبد جامعه ایرانی را درگیر کرده است چرا که با این وضعیت حقوقی و نگاه کارمندی در بهزیستی، انجام همه این مأموریت‌ها و به ثمر رساندن آنها امکان‌پذیر نیست.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/106839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود